On tour a casa dels padrins!

Diada Viladecans (5/10/19): p4, 3d6, 4d6, p4xs i p4.

Diada Terrassa (2/11/19): p4, 3d6, 3d6a, id2d6, p4xs i p4.

Dues diades que tenen tan en comú que comparteixen entrada al nostre blog. Les dues dissabte a la tarda, horari que sabem que penalitza especialment a les colles petites i que ens demanda un esforç afegit. Visitem dues places que ens estimem molt perquè són casa dels nostres padrins, Castellers de Viladecans i Castellers de Terrassa. I a les dues cites arribem una mica amb les mateixes sensacions, salvar la diada com sigui perquè baixes puntuals i menys efectius dels que ens agradaria ens complica la posada en escena.

I així i tot en ambdós casos ens sobreposem amb nota, descarreguem castells de molt bella factura i aconseguim desplaçar més camises bordeus de les que prevèiem inicialment.

A Viladecans descarreguem el 3d6, 4d6 i el pilar de 4 aixecat per sota. Totes tres estructures molt fermes, sense patiments destacables i amb molta solvència. A Terrassa, tornem a començar amb un excepcional 3d6 i l’acompanyem del 3d6a a segona ronda, tots dos amb molt bones sensacions, cosa que ens fa plantejar la torre en tercera ronda. La colla és la primera que n’és conscient de la professionalitat mostrada en totes les construccions anteriors, així com de la bona línia en tot aquest segon tram de temporada que va des de la tornada de vacances i en vol més. Per això un esclat d’entusiasme inunda la plaça quan el cap de colla informa que n’hi ha canvi de plans i que a tercera ronda ataquem la torre.

Malauradament es queda en intent desmuntat, sobren nervis i falta convicció per descarregar una torre que estem sobradament capacitats per fer-la. En ronda de repetició descarreguem el pilar de 4 aixecat per sota i, om és costum arrodonim la nostra actuació amb els pilars de sortida.

Acabem així dues diades bessones on sortim de la plaça més animats de com entrem i on, malgrat els contratemps, demostrem que encara som de les colles petites que arrossega més camises a plaça i que, de fer castells, en sabem molt. Queda l’espineta de la torre que intentarem treure-la en la darrera diada de la temporada perquè fins a l’última nota de gralla, en tenim temps!

Amunt Passadors! (I no oblideu la bufanda per a la propera diada!)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s