Diades de Festa Major

p4, 4d6, 3d6, id3d6a, p4 (Diada) i p4, 3d6a, 3d6, 4d6, 2p4sim (Festa Barri del Besòs)

Després d’unes merescudes vacances, els Passadors tornem a enfaixar-nos i sortir a plaça per fer allò que més ens agrada, castells! I ho fem per partida doble, per la Diada i per les festes del barri del Besòs, ambdues més o menys emmarcades en la Festa Major de Sant Adrià.


Com cada any, acudim puntualment als actes de celebració de la Diada al nostre poble però en aquesta ocasió ho fem amb suspens, provocat per les condicions climàtiques. La pluja primer i el fort vent després, amenacen amb la suspensió de l’actuació castellera. Afortunadament el Sol guanya la partida i les gralles comencen a sonar.


Malgrat els nervis normals al tractar-se de la primera diada després de l’aturada d’estiu i dels provocats per la incertesa de si finalment es podria actuar, descarreguem un 4d6 molt treballat a causa de la indecisió de la canalla però que gràcies a la solvència del tronc i força de la pinya arriba a bon port. Es nota que hi havia ganes de fer la primera aleta del segon tram de temporada. En segona ronda descarreguem el 3d6 que pateix una mica a l’alçada de terços, ja que en la descarregada s’obre una mica més del compte. I per finalitzar alcem el 3d6 amb agulla que queda en intent desmuntat quan l’enxaneta es disposava a fer les 3 passes. Malauradament no hi ha temps per a més i ens quedem amb les ganes de tornar per l’agulla del 3 cosa que deixa un regust agredolç perquè volíem i podíem sortir de la plaça amb els tres castells descarregats.


Però no hem d’esperar gaire perquè només quatre dies després les festes del Barri del Besòs ens ofereix una nova oportunitat per demostrar de quina pasta estem fets els Passadors. Potser perquè arribem amb l’orgull ferit pel 3d6a desmuntat o potser perquè ens va la marxa, la qüestió és que obrim la diada amb el 3d6 amb agulla i en aquesta ocasió el descarreguem amb solvència.


En segona ronda descarreguem el 3d6 i fem lo propi amb el 4d6. Posem el punt final a la diada amb dos pilars de 4 simultanis. Diada molt maca al Parque Dos, “plaça” de molt bons records per als més antics de la colla perquè és on els Passadors vam fer la primera actuació quan no feia ni un mes que començàvem aquesta aventura. A més aquesta diada té el valor afegit de ser la primera que podem celebrar a l’altre marge del riu sense haver-nos de tancar al poliesportiu, fet que ens permet apropar el món dels castells a tots els veïns i veïnes de Sant Adrià, tret identitari de la nostra colla des del seu naixement.


En tornem a veure el 5 d’octubre a la diada dels nostres padrins Viladecanencs. De ben segur que aprofitarem bé el temps per poder portar a plaça els nostres reptes.


Amunt Passadores i Passadors!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s