V Aplec dels Passadors

p4, 3d6, 3d6a, 4d6 i p4

El passat 2 de juny vam celebrar el nostre cinquè aplec a Sant Adrià i tot són bones notícies, però anem a pams.

Primer, estrenem nova plaça a casa nostra, la nova plaça del mercat. Aposta arriscada però que el resultat final demostra que la decisió presa va ser molt encertada. Molts veïns i veïnes es van apropar per gaudir de la diada castellera i, degut a les dimensions de la plaça, es respirava un caliu molt més familiar que no pas a la gran plaça de la vila. També vam guanyar uns espais d’ombra que tothom va agrair moltíssim en una jornada extremadament càlida.

Segon, recuperem les bones sensacions amb els castells, descarregant a la primera les tres construccions que portàvem a plaça, el 3d6, 3d6 amb agulla i el 4d6, tots ells amb molta solvència i amb una tranquil·litat que feia setmanes que no es respirava a les pinyes.

Tercer, vam gaudir d’una festassa increïble al MhiC amb les dues colles convidades, Castellers de Viladecans i Castellers de Gavà, recuperant les clàssiques post-diades interminables.

En definitiva, un cinquè aplec que ens permet recuperar la confiança i el somriure i que ens deixa amb ganes de més castells!

Amunt Passadors!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s