Diada Cinquè Aniversari Castellers del Prat

p4, 3d6, 2d6c, p4 i p4

Acabem el primer tram de temporada a la diada del cinquè aniversari de Castellers del Prat. Diada que s’ha celebrat el dissabte 29 de juny i que degut a la temperatura i al fet de ser quatre colles a plaça, s’ha fet una miqueta llarga.

A primera ronda hem descarregat bé el 3d6 i a segona ronda hem tornat a intentar la torre que s’ha carregat bé però un sotrac en la descarregada ha fet que saltés, quedant en carregada. No obstant tornem a carregar la torre i sense cap mena de dubtes la descarregarem en més d’una ocasió aquesta temporada. Afortunadament cap casteller va patir lesions importants.

Acabem així el primer tram de temporada. Un primer tram on en el vessant positiu ens quedem amb que hem recuperat, en bona mesura, la solvència fent els castells, reduint la quantitat d’intents desmuntats i on s’han alleugerit els troncs, estrenat canalla i posicions, carregant la torre i mantenint la polivalència que és un dels trets característics de la nostra colla. En el vessant negatiu hem aconseguit arrossegar menys camises de les desitjables a plaça, cosa que afecta a la pinya. És veritat que és un fenomen generalitzat a totes les colles, que ens han coincidit unes quantes diades en dissabte tarda i que hem patit algunes lesions de primeres mans.

Ara toca carregar piles perquè al setembre tornem i ho fem a tope amb la nostra festa major i la Diada i volem descarregar la torre a casa i fer molt més castells!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s