III Diada Solidaria Terrassa

Aquest diumenge 5 hem tingut la sort de coincidir a plaça amb els nostres padrins, els Castellers de Terrassa i els Castellers de Viladecans. La trobada s’ha celebrat en el marc de la III Diada Solidaria que enguany es dedicava a la lluita contra el càncer infantil.

S’ha decidit obrir la nostra participació amb un 4d6 que hem descarregat solventment. En segona ronda hem desmuntat un 3d6 sense que quedés ben clar el per què. Quan es desmunta un castell es habitual veure a la gent de la pinya interrogant al tronc i/o tècnica per les raons per les quals no s’ha carregat el castell ja que des de la pinya no el pots veure. I en aquesta ocasió tothom mostrava certa incredulitat davant la decisió de desmuntar.

Però les fortes emocions no havien fet res més que començar i en la teòrica ronda de repetició obtem per la torre. Poder portar la torre a plaça amb garanties després de tantes setmanes no deixa de ser un petit èxit i així ho ha entès la colla conjugant l’exitació del moment amb la responsabilitat que suposa una construcció com aquesta. La torre ha pujat amb decisió però amb acotxador col·locat l’estructura ha patit una forta rebrincada que aconsellava desmuntar.

En l’última ronda hem descarregat el 3d6 i hem finalitzat la diada amb un pilar de 4. Malgrat haver descarregat només dos castells, sortim molt contents per haver portat la torre novament a plaça. En aquesta ocasió no s’ha coronat però de ben segur que aquesta temporada tornarem a gaudir-la. Qui sap si el proper cap de setmana a  la màgica muntanya del Tibidabo?

Amunt Passadors!

Deja un comentario